Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, ervaren interim KAM manager

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.

Plaats/regio: noorden

Profiel van het bedrijf: opdrachtgever is een dynamisch en snelgroeiend en resultaatgericht technisch productie- en onderhoudsbedrijf.

Profiel van de opdracht: ontwikkelen en borgen van professioneel en integraal KAM beleid in de technische uitvoeringsorganisatie. operationeel leiding geven aan de kwaliteit afdeling. optimaliseren van KAM beleid en borgen (machine) veiligheidsprocessen binnen alle technische afdelingen. (laten) uitvoeren van audits en inspecties en de trajectbegeleiding hierin. borgen van informatie in de kwaliteitsmanagementsystemen.

Profiel van de manager: Ervaren (interim) KAM manager. afgeronde HBO opleiding. Ruime vakinhoudelijk kennis en expertise en meerjarige werkervaring binnen de technische georiƫnteerde productie en assemblage omgevingen. specialist en operationeel manager voor de afdeling kwaliteit. open en verbindend. Maakt makkelijk contact met de medewerkers op de werkvloer en neemt ze mee in verandering. Schakelt snel en makkelijk op alle lagen in de organisatie. Spreekt de taal van de techneut

Opmerkingen: start van de opdracht per direct tot einde jaar. Mooie uitdagende opdracht met langere looptijd. eerste optie op verlenging na deze periode.svp altijd een actueel Nederlandstalig cv in WORD meesturen inclusief scherpe tariefindicatie.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)