Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim jobcoach voor een werkbedrijf

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. parttime invullen is mogelijk

Plaats/regio: Zuid Oost Nederland

Profiel van het bedrijf: Een werkbedrijf voor sociaal-maatschappelijke werkgelegenheid in Zuid Oost Nederland dat staat voor waardevol en passend werken voor mensen met een arbeidsbeperking. De kracht is gelegen in het werken op basis van individueel maatwerk.

Profiel van de opdracht: De Jobcoach coacht mensen, individueel of als groep, die reeds werken in een reguliere setting bij een werkgever. De jobcoach begeleidt zo’n 60-70 mensen in een regulier werktraject. De jobcoach geeft aandacht en begeleidt mensen in hun vragen. Zaken als verzuimbegeleiding en focus op resultaat zijn belangrijke doelstellingen. Naast het begeleiden met medewerkers ben je ook een sparringpartner en vraagbaak voor de leidinggevenden bij werkgevers die mensen met een arbeidsbeperking begeleiden.

Profiel van de manager: De jobcoach heeft een HBO-werk en denkniveau waarbij een gecertificeerde jobcoach opleiding een pré is, net als meerdere jaren ervaring in het werkveld. De jobcoach heeft affiniteit met mensen uit de doelgroepen van de gesubsidieerde arbeidssector en is in staat mensen te enthousiasmeren en te stimuleren. Als jobcoach heb je een constructieve mindset en bovenal een resultaatgerichte en zakelijke instelling. Je hebt focus op het toevoegen van waarde. Je bent stressbestendig en standvastig.

Opmerkingen: De hoogte van het tarief is van invloed op de gunning van de opdracht

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)