Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Financial/ Business Controller. Je wordt samen met een andere controller verantwoordelijk voor accurate vastlegging en verwerking van de financiële stromen t.b.v. analyse, reporting en advies

Verwachte opdrachtduur: fulltime opdracht voor initieel 3 en bij goede performance circa 9 maanden en de start is z.s.m.

Plaats/regio: Randstad

Profiel van het bedrijf: een gespecialiseerde wereldwijde FMCG productie- en handelsorganisatie

Profiel van de opdracht: Greep uit diverse activiteiten: het verzamelen van de relevante data vanuit de financiële administratie; signaleren en analyseren verschillen; maandafsluiting en het realiseren van de financiële rapportages; mede opstellen budgetten; voorbereiden consolidatie; reconciliatie van de grootboekrekeningen; actuals vs budget; BTW aangifte, accruals, afschrijvingen, voorzieningen etc.; eigenaar diverse (verbeter) projecten die je zelfstandig tot een goed einde brengt, je toont leiderschap & senioriteit

Profiel van de manager: HBO/ WO studie in financieel (bedrijfs)economische richting; Minimaal 5 jaar relevante (productie) ervaring; Uitstekende kennis van en ervaring met Excel, SAP en Navision; Zeer ervaren met Dutch GAAP. French GAAP is pre; Analytisch en cijfermatig sterk en accuraat; Bij voorkeur ervaring in het (corporate) internationaal bedrijfsleven in een rol als financial controller; Pro-actief en in staat boven de materie uit te stijgen en goed in stakeholder management; uitstekende kennis van het Engels.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)