Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een goede relatie ben ik op zoek naar een Freelance/Interim Concern Controller. Deze opdracht gaat per half februari van start.

Verwachte opdrachtduur: Zes maanden

Plaats/regio: Oost-Nederland

Profiel van het bedrijf: Het betreft een groothandel in de retail sector. Vanuit Nederland distribueert deze partij haar producten naar alle uithoeken van de wereld. De belangrijkste pijlers van deze organisatie zijn kwaliteit en klantvriendelijkheid. Het hoofdkantoor inclusief d

Profiel van de opdracht: Het bedrijf is op zoek naar een Concern Controller die voor een periode van zes maanden sturing kan bieden aan drie entiteiten. Hierbij zal je leidinggeven aan een team van project- en business controllers. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn het informeren van de directie over de financiële situatie van de drie entiteiten binnen het bedrijf. Hiervoor zal je o.a. moeten toezien op het begrootte budget en zal je potentiële risico’s in kaart moeten brengen.

Profiel van de manager: Functie-eisen - Minimaal 7 jaar of meer ervaring in een vergelijkbare rol; - Afgeronde masteropleiding in financiële richting; - Je spreekt vloeiend Engels; - Gedegen kennis risicomanagement en budgettering; - Je hebt eerder in een leidinggevende functie gewerkt. Aanbod - Goed uurtarief; - Fulltime (40 uur); - Projectduur van zes maanden; - Internationale exporteur; - Mogelijkheid op verlenging opdracht; - Gedeeltelijk thuiswerken i.v.m. COVID-19.

Opmerkingen: Lijkt deze opdracht je interessant? Plaats dan een reactie voorzien van CV.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)