Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een mooie organisatie zijn wij momenteel op zoek naar een ervaren Freelance/Interim Controller met veel senioriteit (Onderwijs).

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.

Plaats/regio: Thuiswerken

Profiel van het bedrijf: Het betreft een educatieve instelling.

Profiel van de opdracht: Als Freelance Controller ben je onderdeel van een middelgroot finance team en zal je direct rapporteren aan de financieel directeur. Je zal in deze functie o.a. verantwoordelijk zijn voor het verder optimaliseren van de huidige bedrijfsprocessen, zoals bijvoorbeeld de P&C Cyclus, de financiƫle bedrijfsvoering in algehele zin en diverse rapportages. Verder zal je meewerken aan diverse verbeteringstrajecten en fungeer je als sterk sparringpartner voor management, directie en/of bestuurlijk orgaan.

Profiel van de manager: - In bezit van bedrijfseconomische universitaire opleiding; - Minimaal 8 jaar tot 12 jaar relevante en recente werkervaring; - Ervaring binnen het onderwijs is een must; - Je beschikt over veel senioriteit; - Gedegen sparringpartner; - Sterk in het optimaliseren van bedrijfsprocessen; - Veel ervaring o.h.g.v. (financiƫle) bedrijfsvoering; - Communicatief erg vaardig.

Opmerkingen: - Project van minimaal een halfjaar; - Fulltime invulling; - Grote kans op verlenging van project; - Vervullen van zware senior functie; - Zeer dynamische rol; - Thuiswerken i.v.m. COVID-19; - Kans om daadwerkelijk een verandering te kunnen brengen; - Mooie aanvulling op je cv.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)