Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht: Interim (Senior) Controller

Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, 32-36 uur per week.

Plaats/regio: Noord-Brabant

Profiel van het bedrijf: Een beroepsopleiding met meerdere locaties in m.n. Noord-Brabant.

Profiel van de opdracht: Ondersteunen en adviseren van de coördinator van de organisatiebrede P&C cyclus bij de doorontwikkeling hiervan. Sparringpartner voor de coördinator en gezamenlijk verantwoordelijk voor de kaderstelling, het meerjarig financieel beleid en de betrouwbare informatievoorziening aan de RvB en RvT. Toetsen van informatie t.b.v. opstellen van de concern meerjarenbegroting en plannen, concernrapportages en forecast, alsmede het zelfstandig bijdragen aan deze concernproducten.

Profiel van de manager: Je bent een kritische onafhankelijke denker, maar wel gericht op samenwerking. Competenties die jou omschrijven zijn onder andere: accuraat, leergierig en stressbestendig. Daarnaast ben je communicatief sterk in zowel woord als geschrift. Je bent in staat om conceptueel te denken en kan de vertaling maken naar instrumenten om de primaire processen te controleren. Beschikt over een academisch (+) niveau. Een RA/RC diploma is een pré.

Opmerkingen: Heeft meerdere jaren relevante werkervaring in een control functie in (bij voorkeur) een maatschappelijke of overheidsorganisatie. Heeft grondige kennis van de werking en mogelijkheden van AO/IC. Denkt in processen en resultaten gericht op een efficiënte bedrijfsvoering binnen het onderwijs. Heeft voldoende kennis van rapportage-methodieken en weet deze te operationaliseren. Kennis van onderwijs is een pré; affiniteit met (V)MBO onderwijs vanzelfsprekend.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)