Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Projectmanager voor de aansturing van grootschalige projecten in het fysieke domein van een gemeente. Jij geeft leiding aan Projectleiders die multidisciplinaire teams aansturen.

Verwachte opdrachtduur: De interim opdracht is voor minimaal twaalf maanden, gemiddeld 32 uur per week. Max.€100,- per uur.

Plaats/regio: Midden van het land

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever kent een grote opgave in projecten in het fysieke domein, zowel op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling als de inrichting van de openbare ruimte.

Profiel van de opdracht: Jij als interim Projectmanager faciliteert en zorgt ervoor dat de Projectleiders en Professionals hun werk goed kunnen uitvoeren. Je hebt oog voor hun persoonlijke kwaliteiten, wensen en behoeften. Je werkt nauw samen met de Programmamanager, zodat deze uitstekend geïnformeerd is over het verloop van de diverse projecten. Samen ben je verantwoordelijk voor het optimaal betrekken van het Bestuur. Je stimuleert en enthousiasmeert de Projectleiders en samen boeken jullie het resultaat.

Profiel van de manager: Wij zoeken voor onze opdrachtgever een ervaren interim Projectmanager met aantoonbaar ervaring in het aansturen van complexe projecten. Aantoonbaar WO- werk- en denkniveau; Ruime ervaring (tien jaar) met het leiden van complexe multidisciplinaire projecten; Kennis van project- en programmamanagement; Ervaring met het aansturen van Projectleiders; Mensgerichte en krachtige snel schakelende en handelende manager; Communicatief sterk en beschikt over analytisch vermogen; Resultaatgericht.

Opmerkingen: Uw reactie, voorzien van motivatiebrief en CV (beide in Word), zien wij graag uiterlijk dinsdag 26 januari, tegemoet.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)