Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim manager klinieken (incl cohort Corona) ziekenhuis.

Verwachte opdrachtduur: 4-6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.

Plaats/regio: Zuid-Nld

Profiel van het bedrijf: Ziekenhuis met RVE-structuur. Binnen 1 vd RVE's vallen de verpleegafdelingen Longgeneeskunde (incl cohort Corona) en Neurologie. De span of control is ca 40 fte, verdeeld over de 2 afdelingen. Ivm uitval is zsm behoefte aan een ervaren interim manager,

Profiel van de opdracht: Als interim manager word je operationeel ondersteund door een aantal dag-coƶrdinatoren (planning/roostering) en geef je direct leiding aan de genoemde 40fte (vnl verpleegkundigen). Enerzijds ligt accent vd opdracht op de 'menskant' (aandacht, af/aanspreken, zichtbaar zijn) en anderzijds verdient de 'bedrijfskundige-/proceskant' de nodige aandacht. Zeker in deze 'Covid-19 tijd' waarin een groot beroep gedaan wordt op de verpleegkundigen en andere (medische) professionals binnen het ziekenhuis.

Profiel van de manager: Je hebt een relevante, afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau aangevuld met aantoonbare en recente (interim) lijnmanagement ervaring op operationeel/tactisch niveau binnen een ziekenhuis. Ervaring binnen het klinische proces is een duidelijke pre. Je beschikt over uitstekende managementkwaliteiten en bent gepokt en gemazeld ohgv werk-, team-, financiƫle- en bedrijfskundige processen binnen een ziekenhuis. People/procesmanager die soepel schakelt tussen operatie en tactische vertaling.

Opmerkingen: Gezocht wordt: een toegankelijke motivator die tussen en boven de mensen staat en duidelijk ontwikkelingsgericht en verbindend leiding geeft. Mooie opdracht in een 'bijzondere tijd'. Reactie graag voorzien van actueel Word CV, beschikbaarheid en (scherp) tarief. Start opdracht zsm.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)