Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Toezichthouder Brandveiligheid

Verwachte opdrachtduur: Start: 1-3-2021 Eind: 31-12-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 24 - 36

Plaats/regio: regio Noord-Holland

Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente

Profiel van de opdracht: • Toezicht houden op de brandveiligheid van gebouwen; • Vastleggen van de resultaten van het toezicht; • Optreden bij overtredingen en/of risico's; • Bijdragen aan de verbetering van werkwijzen en werkprocessen; • Bijdragen aan de informatiepositie van het team; • Positief kritisch bijdragen aan de teamontwikkeling.

Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je minimaal een MBO/HBO werk- en denkniveau hebt, bij voorkeur een vakgerichte opleiding bouwkunde; 2) Je een ABW1 certificaat hebt; 3) Je kennis hebt op het gebied van brandveiligheid: een diploma Brandpreventiedeskundige; 4) Je ervaring hebt met toezicht en handhaving op gebied van brandveiligheid; 5) Je recente ervaring hebt met toezicht op brandveiligheid binnen een (grote) gemeente of Provincie.

Opmerkingen: Jouw tarief ligt tussen €60 - €75 (het tarief telt voor 20% mee in het eindresultaat) Je kunt reageren tot: zaterdag 30-1-2021 16.00 uur

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)