Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Momenteel zijn wij op zoek naar een proactieve Freelance/Interim Senior Financial Controller.

Verwachte opdrachtduur: 9 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.

Plaats/regio: Regio Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: Het betreft een toonaangevende multinational binnen de logistieke industrie. Ze hebben vestigingen door heel Europa, Afrika en Zuid Amerika. De organisatie telt circa 23k werknemers. De productie wordt gedaan vanuit Afrika.

Profiel van de opdracht: Als Financial Controller ben je onderdeel van een groot financieel team (27 FTE). Samen met je vier collega Financial Controllers ben je o.a. verantwoordelijk voor het opstellen van de maand en kwartaalrapportages en de managementrapportages. Je zal tevens verantwoordelijk zijn voor het analyseren en controleren van de winst- en verliesrekeningen. Je rapporteert aan de Manager Finance en fungeert tevens als sparringpartner.

Profiel van de manager: - In bezit van afgeronde bedrijfseconomische HBO- en/of WO opleiding; - Minimaal vijf jaar relevante (en recente) ervaring als Freelance Financial Controller; - Ervaring binnen de logistieke sector en/of industrie is een sterke pre; - Gedegen automatiseringskennis; - Ervaring op het gebied van opstellen managementrapportages; - Analytisch zeer sterk.

Opmerkingen: - Per direct starten van project; - Project van minimaal 9 maanden; - Grote kans op verlenging van project; - Bijzonder goed uurtarief; - Werken voor een multinational; - Prachtige aanvulling op je cv.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)