Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Momenteel zoek ik een Freelance/Interim Financial Controller.

Verwachte opdrachtduur: Vier maanden

Plaats/regio: Regio Groningen

Profiel van het bedrijf: Het betreft een bedrijf wat opereert in de logistieke sector. De organisatie is actief in de Benelux en Duitsland. Bij dit familiebedrijf heerst een open en vriendelijke cultuur. In totaal werken er zo’n 55 werknemers.

Profiel van de opdracht: Deze opdracht is beschikbaar omdat het bedrijf de komende maanden extra capaciteit wil op haar finance afdeling. Voor deze functie ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van het finance team (5 medewerkers) wat betekent dat je je onder andere zal bezighouden met het opstellen van investeringsanalyses en financiële rapportages, het verzamelen van financiële gegevens voor winst/verliesrekeningen en jaarrekeningen, en aanvullend voer je margeanalyses uit.

Profiel van de manager: Functie-eisen - Minimaal 4 jaar werkervaring als financial controller; - Afgeronde hbo-opleiding in bedrijfseconomische richting; - Eerdere ervaring binnen de logistieke sector; - Goede kennis van AFAS. Aanbod - Marktconform uurtarief; - 32 uur per week; - Projectduur van vier maanden; - Internationaal bedrijf; - Mogelijkheid op verlenging opdracht van enkele maanden; - Gedeeltelijk thuiswerken i.v.m. COVID-19.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)