Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim medewerker AO/IC

Verwachte opdrachtduur: Starten in februari voor 12 maanden, gemiddeld 36 uur per week. Optie op verlenging voor 2 x 12 mnd.

Plaats/regio: Regio Den Bosch

Profiel van het bedrijf: Gemeente

Profiel van de opdracht: Zelfstandig voorbereiden en uitvoeren van audits, het maken van analyses, definiƫren van verbetervoorstellen i.o.m. de lijnafdelingen alsmede het vanuit de controlewerkzaamheden opstellen van rapportages t.b.v. directie, controllersoverleg en externe accountant en adviseren van sectormanagement. Beoordeling van de werking AO/IC en dossiervorming m.b.t. de primaire processen.

Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO (HBO Bedrijfseconomie/ HBO Accountancy / HBO Bedrijfskunde met differentiatie Kwaliteitsmanagement, dan wel gelijkwaardig werk- en denkniveau). Minimaal 4 jaar werkervaring. Bij voorkeur relevante werkervaring bij een overheidsdienst. Bij voorkeur ervaring met Lean werken en kennis van relevante wet- en regelgeving. Bij voorkeur een aanvullende opleiding op minimaal Post HBO niveau op het gebied van kwaliteitszorg en uitvoeren audits.

Opmerkingen: Graag CV in WORD + beschikbaarheid + motivatie + scherp ALL-IN tarief (max EUR 60 per uur).

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)