Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Consultant/Business Analist onderwijs

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 8-2-2021, einddatum 31-5-2021, optie tot verlenging, 24 uur per week

Plaats/regio: Regio Rotterdam

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een onderwijsorganisatie, voornemens een Learning Management Systeem (LMS) te implementeren.

Profiel van de opdracht: Als Business Analist/Consultant draai je mee in het project voor de implementatie van het nieuwe LMS, stem je af met de gesprekspartners en beschrijf je de IST en SOLL situatie op het gebeid van gegevensuitwisseling tussen SIS en Archiveringsystemen enerzijds en LMS anderzijds. Je stelt een advies op over de roadmap die het project dient te ontwikkelen op dit gebied: Wat moet en kan snel gebeuren en wat op langere termijn.

Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO/WO opleiding. Minimaal 5 jaar ervaring als consultant of business analist. Ervaring als Business Analist op het gebied van onderwijsprocessen en LMS-systemen, IT architectuur, databases/datastructuren, archiveringsprocessen en bijbehorende systemen. Ervaring met een soortgelijk traject in het Hoger Onderwijs. Vaardigheid in het opstellen van meerjaren roadmaps.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt (!) aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, scherp tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 25 januari 2021.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)