Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Senior Project Controller.

Verwachte opdrachtduur: Start zsm voor min. 3 a 4 maanden, gemiddeld 4 a 5 dagen per week.

Plaats/regio: Remote.

Profiel van het bedrijf: Uitvoeringsorganisatie van een pensioenfonds. Een organisatie in ontwikkeling in een zeer veranderende omgeving met veel externe invloeden vanuit de pensioenmarkt.

Profiel van de opdracht: Project control professionaliseren. Denk aan implementatie van een goed benefit-tracking-proces en het doorontwikkelen van stuurinformatie (bijv. over de effectiviteit van productteams). Coordineren planning- en controlcyclus voor de veranderkalender. Fungeren als business partner vd portfoliomanager en het MT. Proactief bijdragen aan rapportages en bedrijfseconomische vraagstukken.

Profiel van de manager: - Ervaring met agile/scrum (must) - Ervaring als project/programma controller (must) - Ervaring met XLS/powerpoint (must) - Bij voorkeur ervaring in een veranderingsgerichte (agile) organisatie - Bij voorkeur ervaring met Power BI - Bij voorkeur ervaring in financiƫle sector - Bij voorkeur een aanvullende opleiding als Controller (RA/RC).

Opmerkingen: Graag CV in WORD + motivatie + beschikbaarheid + scherp ALL-IN tarief.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)