Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Juridisch adviseur fysieke leefomgeving.

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 36 uur per week.

Plaats/regio: Gelderland zuid

Profiel van het bedrijf: Wij zijn op zoek naar een Juridisch adviseur Fysieke Leefomgeving voor de werkorganisatie. Het gaat om een opdracht van 6 maanden voor 36 uur in de week.

Profiel van de opdracht: Je houdt je bezig met juridische zaken op het gebied van bestuursrecht, waaronder bestemmingsplannen, vergunningen, toezicht en handhaving en openbare ruimte; Je voert procedures op een breed juridisch terrein en handelt deze zelfstandig af; Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over complexe juridische vraagstukken op het gebied van de fysieke leefomgeving; Je bent actief betrokken bij de juridische kwaliteitsbewaking op het terrein van de fysieke leefomgeving.

Profiel van de manager: Je hebt minimaal een HBO rechten opleiding; Minimaal 5 jaar werkervaring op het terrein van bestuursrecht; Algemene kennis van het Omgevingsrecht en Ruimtelijke ordeningsrecht; Algemene kennis van bestuursrecht (vergunningverlenings- en handhavingsprocedures); Algemene kennis van de Algemene Plaatselijke verordening en Bijzondere wetten (o.a. Drank- en horecawet).

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)