Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een culturele HBO/WO onderwijsonderwijsinstelling in de Randstad zijn wij op zoek naar een verbindende interim hoofd informatie- en communicatietechnologie met ruime ervaring in de IT

Verwachte opdrachtduur: 8 maanden

Plaats/regio: Randstad

Profiel van het bedrijf: Culturele HBO/WO onderwijsinstelling in de Randstad.

Profiel van de opdracht: Als Hoofd ICT organiseer en coördineer je de dienstverlening op ICT-terrein aan de academies en de afdelingen van het ServiceBureau. Je draagt bij aan de (strategische) beleidsvorming binnen het ServiceBureau. Komend jaar zijn er twee belangrijke projecten die je gaat begeleiden; (Update Identity Management en aanbesteding hardware) en er moet nagedacht worden over de vervanging van het IAM in de nabije toekomst. Tevens adviseer je over IT-vraagstukken - binnen de organisatie.

Profiel van de manager: Ben jij een verbindende leidinggevende met gedegen kennis en ervaring op het gebied van verandermanagement en ICT? Ben je communicatief vaardig (zowel in woord als geschrift), heb je HBO / WO werk en denkniveau en heb je affiniteit met kunst en cultuur? Dan zien we graag jouw reactie tegemoet!

Opmerkingen: Het betreft een opdracht voor 8 maanden voor 32-40 uur per week. Start zo snel mogelijk.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)