Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Op dit moment ben ik op zoek naar een Freelance/Interim Assistent Finance Manager.

Verwachte opdrachtduur: Vier maanden

Plaats/regio: Regio Brabant

Profiel van het bedrijf: Het betreft een bedrijf wat schoonmaakartikelen produceert. De organisatie is onderdeel van een grotere internationale holding die door heel Europa aan haar klanten levert.

Profiel van de opdracht: Als Assistent Finance Manager zal je de finance manager op de afdeling FP&C ondersteunen, dit doe je onder andere door samen het team op de financiële afdeling leiding te geven. In deze functie fungeer je als een meewerkend voorman die zich naast leiding en sturing geven bezighoudt met het bijdragen aan de opstelling van financiële maandrapportages, meedenken in het oplossen van problemen, en draag je bij aan de financiële planning. Aanvullend zal je nog een aantal administratieve taken krijgen.

Profiel van de manager: Functie-eisen - Minimaal vijf jaar ervaring in een financiële rol; - Afgeronde hbo-opleiding in accountancy of bedrijfseconomie; - Je spreekt vloeiend Engels; - Aantoonbaar leidinggevende kwaliteiten; - Veel kennis van Excel en SAP. Aanbod - Goed uurtarief; - Fulltime (40 uur); - Projectduur van vier maanden; - Mogelijkheid op verlenging opdracht; - Internationaal bedrijf; - Gedeeltelijk thuiswerken i.v.m. COVID-19.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)