Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een goede relatie zijn wij momenteel per direct opzoek naar een kundig Freelance/Interim Auditor (NOW-1).

Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.

Plaats/regio: Noorden van het land

Profiel van het bedrijf: Het betreft een accountantskantoor.

Profiel van de opdracht: Als Auditor zal je komen te werken op de controlepraktijk. De klantenportefeuille van de opdrachtgever bestaat MKB-klanten Je zal voornamelijk verantwoordelijk zijn voor het zelfstandig controleren van de NOW-1 regeling. Het is tevens belangrijk dat je volledig zelfstandig bent in het uitvoeren van de werkzaamheden.

Profiel van de manager: - In bezit van afgeronde (of vergevorderd) relevante Accountancy-opleiding; - Minimaal 3 jaar tot 5 jaar ervaring als Auditor; - Ervaring met het bedienen van MKB-klanten is een must; - Plug & play; - Kennis van NOW-1 regeling.

Opmerkingen: - Uitdagend project van circa 5 maanden; - Idealiter direct starten; - Fulltime invulling; - MKB-klanten; - Mooie aanvulling op je cv.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)