Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim strategisch adviseur.

Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 36 uur per week.

Plaats/regio: Delft

Profiel van het bedrijf: Wij zijn op zoek naar een strategisch adviseur.

Profiel van de opdracht: Als strategisch adviseur ondersteun je de directie van Delfland bij het tot stand komen van drie bestuurlijke besluitvormingsdocumenten. Je stelt de bestuurlijke reflectie bij de jaarrekening op inclusief het duiden van het effect van de Corona-maatregelen op output en outcome van de organisatie en je bent de projectleider (en schrijver van) voor de Kadernota (voorjaarsnota). Ten slotte stel je de mid-term review voor het college op.

Profiel van de manager: Minimaal HBO-diploma behaald in de richting van bestuurskunde of vergelijkbaar bij voorkeur WO; Aantoonbare werkervaring als projectleider of leidinggevende; Aantoonbare werkervaring met de bestuurlijk strategische afwegingen van een lokale overheid; Minimaal vijf (5) jaar aantoonbare werkervaring in een senior adviserende functie binnen het politiek-bestuurlijke werkveld bij overheden.

Opmerkingen: Neem voor de volledige opdracht omschrijving gerust contact op.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)