Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een gerenommeerd advocaten kantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Interim Compliance Officer welke voor de duur van een jaar het compliance team versterkt.

Verwachte opdrachtduur: Naar verwachting zal de opdracht een jaar duren met een inzet van minimaal 32 uur per week.

Plaats/regio: Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Een groot en gerenommeerd advocaten kantoor met een internationaal werkgebied en kantoren in diverse landen. Klanten zijn veelal beursgenoteerde bedrijven en grote financiƫle instellingen.

Profiel van de opdracht: Het compliance team heeft de focus liggen op het actueel houden van het risicobeleid en management. Het team neemt een adviserende rol aan richting het kantoor voor wat betreft het risico-gebaseerd cliƫntonderzoek en de toepassing van het kantoorbeleid hierop. Je werkt nauw samen met de KYC afdeling en rapporteert aan de Head of Compliance.

Profiel van de manager: Naast dat je sterk bent in schriftelijke en mondelinge communicatie in zowel het Nederlands als het Engels, heb je relevante werkervaring op het gebied van Wwft en compliance. Je bent in het bezit van een diploma op HBO/WO niveau in een juridische richting, hebt aantoonbare kennis van relevante wet- en regelgeving en beschikt over een sterk analytisch vermogen en overtuigingskracht. Je bent onafhankelijk, kritisch en in staat om complexe situaties oplossingsgericht te benaderen.

Opmerkingen: Ervaring binnen de advocatuur is een pre. Bij interesse ook graag beschikbaarheid en tarief vermelden.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)