Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Financieel Adviseur Sport en Onderwijs

Verwachte opdrachtduur: Start: 15-10-2020 Eind: 1-3-2021 Optie tot verlenging: 4 x 4 maanden Aantal uur per week: 28

Plaats/regio: regio Utrecht

Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente

Profiel van de opdracht: Voor financiële vraagstukken en dossiers ben jij voor sport en onderwijs het primaire aanspreekpunt van de afdelingsmanager en zijn (account)managers/beleidsmedewerkers bij het doorlopen van de hele jaarlijkse planning- en controlcyclus. Je geeft concrete en heldere financiële adviezen op het hele speelveld van sport en onderwijs en zorgt voor de financiële onderbouwing bij de voorliggende vraagstukken. Je levert een proactieve en innovatieve bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering.

Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je succesvol een HBO / WO -opleiding hebt afgerond; 2) Je minimaal 4 jaar recente werkervaring hebt als financieel adviseur bij een 100.000+ gemeente; 3) Je kennis hebt van financieel advies op het gebied van sport en onderwijs; 4) Je werkervaring hebt met het financiële pakket Decade.

Opmerkingen: Jouw tarief ligt tussen €72 - €102 Je kunt reageren tot: woensdag 30-9-2020 16.00 uur

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)