Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, ondernemende Interim manager met ervaring in de 1ste lijns zorg/ behandelteams in ouderenzorg.

Verwachte opdrachtduur: 3 maanden gemiddeld 24 uur per week

Plaats/regio: Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: Behandelpraktijk voor gespecialiseerde behandeling in Zuid-Holland. De kracht is het behandelteam bestaande uit fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten en psychologen die intensief met elkaar samenwerken zowel op praktijk als thuis

Profiel van de opdracht: Op zoek naar een ondernemende interim-manager Behandelpraktijk die leiding en sturing kan geven aan een sterk team van 36 gedreven en jonge professionals. Er is directe verantwoordelijkheid voor de medewerkers en de bedrijfsvoering, zowel op processen, planning en sturing op kosten en productiviteit. Je verbindt en motiveert en inspireert. Je analyseert de processen en kijkt creatief naar waar de toegevoegde waarde zit en wat er nodig is om de praktijk nog beter in de markt te zetten.

Profiel van de manager: Wij zoeken een ervaren en ondernemende interim-manager die zijn/haar sporen aantoonbaar verdiend heeft. Je hebt bij grote voorkeur ervaring met de dynamiek van de 1ste lijnszorg en/of met behandelteams in de ouderenzorg. Je bent bedrijfskundig sterk, een inspirator voor de teams waarmee je werkt en je kan zelfstandig je eigen weg vinden. Je kan goed luisteren en pikt signalen snel op. Je bent proactief en kan goed schakelen. Je bent beschikbaar per 28 september 2020.

Opmerkingen: Je bent proactief en kan goed schakelen. Je hebt een tactische blik en kijkt daarbij zowel naar de grote lijnen als naar de daadwerkelijke inrichting en implementatie. Je hebt snel inzicht in processen en bent in staat om organisatie breed te kijken en analyses te maken. Je bent sterk in helder communiceren en het creëren van draagvlak.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)