Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Projectleider Openbare Ruimte

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 15-10-2020, einddatum 15-4-2021, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36 uur per week

Plaats/regio: Regio Alkmaar

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Men zoekt een projectleider die verantwoordelijk is voor bijvoorbeeld rioolrenovaties, reconstructies woonstraten of groenvoorzieningen en inrichten van nieuwe openbare ruimte bij woningbouwprojecten.

Profiel van de opdracht: Je organiseert en coördineert het totale proces (initiatief/ontwerp/voorbereiding/contractvorming/realisatie) voor multidisciplinaire projecten binnen de openbare ruimte. Je organiseert het proces op basis van de fasen van projectmatig werken. Daarbij betrek je de wensen en belangen van de interne en externe stakeholders. Je bewaakt de activiteiten en de voortgang van het project en zorgt voor de juiste afwegingen en gesprekken om te komen tot een goed breed gedragen projectresultaat.

Profiel van de manager: Minimaal een relevante HBO-opleiding. Ervaring met het leiden van projecten in de openbare ruimte. Kennis en ervaring in de vakgebieden civiele techniek of cultuurtechniek. Ervaring met projectmatig werken. Bekend met het werken met de UAV en RAW-systematiek. Kennis en ervaring op het gebied van participatie. Gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt (!) aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, scherp tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 24 september 2020.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)