Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Wij zoeken een tijdelijk/interim teamhoofd voor het team Juridische Zaken (JZ).

Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.

Plaats/regio: Den Haag

Profiel van het bedrijf: Werkzaamheden Sturing geven aan het team - je zet medewerkers en middelen zodanig in dat beoogd resultaat wordt bereikt; Aandacht geven aan de onderlinge samenwerking - je inspireert en stimuleert de verbinding binnen het team;

Profiel van de opdracht: Behoefte aan JZ ondersteuning inventariseren in de omgeving – je signaleert ontwikkelingen binnen, en voor zover relevant, buiten het eigen vakgebied en geeft vanuit het eigen werkterrein gevraagd en ongevraagd adviezen en doet hierover voorstellen; Je gaat aan de slag met het actualiseren van de functiebeschrijvingen; Formuleert doelen in opdracht van, en binnen, de door de manager gestelde (beleids)kaders; Is verantwoordelijk voor de bedrijfseconomische onderbouwing.

Profiel van de manager: Eisen / wensen Kandidaat beschikt over een WO werk- en denkniveau; Uitgebreide juridische kennis en ervaring; Uitgebreide kennis en ervaring met het aansturen van teams waar professionals werken; Minimaal 5 jaar ervaring in vergelijkbare rollen binnen een professionele juridische omgeving.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)