Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Adviseur Bestuurszaken overheid

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-10-2020, duur 4 maanden, optie tot verlenging 4 x 3 maanden, 32 uur per week

Plaats/regio: Regio Den Haag

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, op zoek naar een adviseur bestuurszaken die een collegelid van het dagelijks bestuur ondersteunt en de verbinding kan leggen tussen bestuur, ambtelijke organisatie en verschillende organisatieonderdelen.

Profiel van de opdracht: Je houdt je o.a. bezig met adviserende werkzaamheden ten behoeve van politiek- bestuurlijke vraagstukken. Je levert levert gevraagd en ongevraagd advies over het besluitvormingsproces van het dagelijks bestuur. Je bent verantwoordelijk voor een optimaal bestuurlijk besluitvormingsproces en het geven van inhoudelijk advies aan de portefeuillehouders en de ambtelijke organisatie. Je neemt deel aan het tweewekelijks portefeuillehouderoverleg.

Profiel van de manager: WO Bestuurskunde. Minimaal 3 jaar ervaring in een adviserende functie in het politiek-bestuurlijke werkveld bij overheden. Ervaring met inhoudelijk en procesmatig voorbereiden van minimaal 6 bestuursvergaderingen met minimaal 4 deelnemers. Werkervaring met het omgaan met procedures (bijvoorbeeld intern over aanlevering stukken, interne afstemming etc), en het bewaken van termijnen. Werkervaring bij een lokale overheidsorganisatie of waterschap is een pre. Inzicht in bestuurlijke verhoudingen.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt (!) aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, scherp tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 17 september 2020.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)