Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim Adviseur Omgevingswet

Verwachte opdrachtduur: 16 uur (of meer afhankelijk van beschikbaarheid) voor minimaal 6 maanden

Plaats/regio: Rotterdam

Profiel van het bedrijf: Middelgrote gemeente. Gemeente met een bijzonder divers ruimtelijk landschap en hiermee ook bijzonder afwijkende projecten en ontwikkelingen. Binnen de afdeling ruimte is men momenteel bezig met het formeren van een team inzake de nieuwe Omgevingswet.

Profiel van de opdracht: Momenteel ligt het accent van de werkzaamheden met name op de Bruidsschat en de verordening vanuit het Rijk. Binnen het team is er een diverse kennis aanwezig dus de aanvulling hiervan kan op jouw expertise worden aangepast. Zo je kun bv een planologische of juridische achtergrond hebben. Dit is momenteel dus nog een redelijk “maakbaar” project. Leuke gemeente waar momenteel veel gebeurt.

Profiel van de manager: Belangrijk is dat je goed ingevoerd bent in de nieuwe Omgevingswet vanuit jouw eigen achtergrond. Kennis ogv de Bruidsschat en de toepasbare regels is een sterke pré. Het is een redelijk no-nonsense team met een prettige en vrij directe leidinggevende. Men zoekt iemand met een goede inhoudelijke kennis maar ook een pragmatische inslag.

Opmerkingen: Reacties graag inclusief tarief en beschikbaarheid.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)