Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Ervaren HR Adviseur

Verwachte opdrachtduur: Start: 24-2-2020 Eind: 31-12-2020 Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur per week: 32

Plaats/regio: Noordoost-Brabant

Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente

Profiel van de opdracht: Als HR-adviseur ben je gesprekspartner voor leidinggevenden op het gebied van organisatie en personele ontwikkelingen. In eerste instantie kom je te werken voor de afdelingen Middelen en Publiekszaken. Je adviseert over (complexe) personele vraagstukken en over het te voeren HR-beleid. Je beoordeelt de effectiviteit van bestaande HR instrumenten en komt met verbetervoorstellen. Je voert tevens gesprekken met groepen of individuele werknemers over personele aangelegenheden.

Profiel van de manager: 1) Je hebt een relevante opleiding op HBO-niveau (HR) en minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur bij de (gemeentelijke) overheid en bent op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving en recente ontwikkelingen op het HR vakgebied; 2) Je bent beschikbaar per 24 februari 2020.

Opmerkingen: Je kunt reageren tot: woensdag 5-2-2020 14.00 uur

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)