Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Afdelingshoofd Repressie

Verwachte opdrachtduur: Start: 15-2-2020 Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 1 x 6 maanden Aantal uur per week:

Plaats/regio: regio Utrecht

Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/veiligheidsregio

Profiel van de opdracht: Het Afdelingshoofd is verantwoordelijk voor een goed functionerende repressieve brandweerzorg van de vrijwilligers van de brandweerposten. Je bent verantwoordelijk voor de (financiƫle) prestaties van de afdeling en kwalitatieve doorontwikkeling van de diensten van de afdeling. Elke brandweerpost staat onder leiding van een postcommandant. Je stuurt alle postcommandanten in werkgebied 1 aan. Daarnaast stuur je nog een aantal stafmedewerkers aan.

Profiel van de manager: 1) Meer dan 10 jaar managementervaring met indirect leidinggeven (leiding geven aan leidinggevenden) in de afgelopen 15 jaar; 2) Afgeronde opleiding op minimaal HBO-Bachelorniveau; 3) Beschikbaar per 1 maart 2020; 4) 36 uur per week beschikbaar, ook in de avonduren; 5) Ervaring met aansturing van vrijwilligers; 6) Ervaring bij de brandweer of andere dienstverlenende organisaties zoals defensie, politie, ambulance.

Opmerkingen: Je kunt reageren tot: woensdag 29-1-2020 14.00 uur

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)