Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim HR Medewerker die ons bedrijf komt ondersteunen bij het verzorgen van een correcte personeelsadministratie.

Verwachte opdrachtduur: 2,5 maanden, start zo spoedig mogelijk.

Plaats/regio: Friesland

Profiel van het bedrijf: Wij zijn een productiebedrijf voor de consumentenmarkt.

Profiel van de opdracht: Binnen onze HR Support afdeling zijn wij op zoek naar een HR Medewerker die ons tijdelijk kan ondersteunen met administratieve werkzaamheden. Denk hierbij aan het maken van arbeidsovereenkomsten, correspondentie naar onze medewerkers en het doorvoeren van mutaties. Het betreft een tijdelijke opdracht waarin je direct kunt starten tot medio april 2020. Je maakt deel uit van de afdeling HR, bestaande uit een zes HR Adviseurs, drie Allround HR Medewerkers en een salarisadministrateur.

Profiel van de manager: We zijn op zoek naar een proactieve kandidaat die kennis heeft van personeelsprocessen en weet hoe je een arbeidsovereenkomst en een begeleidende brief moet opstellen. Je bent bekend met Raet of in staat om dit HR informatiesysteem snel eigen te maken. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)