Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Geozcht, inspirerende en coachende interim manager voor een jeugdzorgorganisatie in het zuiden van Nederland zoeken wij een

Verwachte opdrachtduur: minimaal een half jaar, gemiddeld 32 uur per week.

Plaats/regio: zuid-Nederland

Profiel van het bedrijf: Deze opdrachtgever helpt jonge mensen en hun omgeving bij complexe problemen. Door hun unieke aanpak krijgen zij zelfs de meest ongemotiveerde jongeren in beweging richting een positieve toekomst.

Profiel van de opdracht: De organisatie is volop in transitie van een bedrijf dat naar binnen is gekeerd naar een organisatie dat in verbinding staat en de blik vooruit heeft. Van generalist naar specialist. Van inspanningsgericht naar resultaatgericht. Hiertoe zijn ontwikkelprogramma’s opgesteld om de transitie te realiseren. Deze transitie vergt het een en ander van de medewerkers in het algemeen en hierin pakt de Manager zijn of haar sturende rol.

Profiel van de manager: Je geeft leiding aan een twintigtal betrokken hoogopgeleide behandelaren die keihard werken en samen met jou de transitie van de organisatie gaan realiseren. Je stuurt strak op de bedrijfsmatige kant van het team zoals vaststellen van de caseload per behandelaar, een goede registratie, contracteren van cliënten. Je bent verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en stuurt op optimalisering van processen. Je bent actief en verantwoordelijk voor de beleidsvoering en uitvoering van het handelsbeleid.

Opmerkingen: De opdracht start per 1 maart en zal minimaal een half jaar duren. Het tarief bedraagt tussen de €85,- en €95,- (incl. reiskosten, excl. BTW).

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)