Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Service Level Manager

Verwachte opdrachtduur: Start: 20-4-2020 Eind: 31-12-2020 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36

Plaats/regio: Oost-Gelderland

Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid

Profiel van de opdracht: • Verbinding maken tussen de business en IV-Keten (informatie voorziening) • Waarborgen standaard IV dienstverlening volgens de servicelevels en het IDC • Coördineren van werkzaamheden SLM in samenwerking met de relatiemanager. • Samenwerken aan en escaleren via relatiemanagement op tactisch niveau • 24/7 aanspreekbaar zijn (consignatie dienst) • Aanleveren van service requirements of reeds geleverde dienstverlening t.b.v. de servicelevels voor de IV dienstverlening • Afhandelen van klachten

Profiel van de manager: 1) Je hebt minimaal een afgeronde erkende en volwaardige HBO opleiding; 2) Je hebt in de afgelopen vijf jaar minimaal drie jaar relevante werkervaring als Service Level Manager in een grote organisatie van minimaal 5000 medewerkers; 3) Je hebt ervaring met het vaststellen en opstellen van service level agreements in een omgeving waar Agile (Scrum/Devops) gewerkt wordt; 4) Je hebt ervaring met verander- en stakeholdermanagement in een service management rol.

Opmerkingen: Je kunt reageren tot: vrijdag 31-1-2020 14.00 uur

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)