Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor onze klant zijn we opzoek naar een Interim Autocad plantekenaar.

Verwachte opdrachtduur: 11 maanden, gemiddeld 36 uur per week

Plaats/regio: Zuid Holland

Profiel van het bedrijf: Binnen Aanleg & Vervanging is de afdeling Asset Data verantwoordelijk voor het tijdig, juist en volledig verwerken van mutaties in het Bedrijfsmiddelenregister (GIS) en voor het maken van plantekeningen.

Profiel van de opdracht: Als AutoCAD plantekenaar ben je verantwoordelijk voor het tijdig, juist en volledig verwerken van voorontwerpen, definitieve ontwerpen en zakelijk recht tekeningen in AutoCAD. Als er vragen zijn over de te verwerken tekeningen, dien je die concreet te formuleren en af te stemmen met je ketenpartners. Jouw activiteiten Het handmatig vergelijken en aanvullen van tekeningen in AutoCAD; Het verzamelen van gegevens van technische installaties;

Profiel van de manager: Jij bent een enthousiaste en zeer nauwkeurige (!) technische professional die makkelijk met computers overweg kan. Je bent op zoek naar een bureaufunctie in een technische werkomgeving en hebt duidelijke affiniteit met ondergrondse infrastructuren, bijvoorbeeld omdat je ervaring in het veld hebt opgedaan. Je begrijpt hoe de netten in elkaar zitten en kunt onderlinge verbanden makkelijk doorzien. Bovendien heb je hands-on ervaring met AutoCAD. Je communiceert helder en soepel.

Opmerkingen: Opleiding op minimaal MBO/MBO+ niveau Bij voorkeur certificering van AutoCAD Minimaal 2 tot 3 jaar relevante ervaring met AutoCAD. Bij voorkeur affiniteit met elektriciteits- en gasnetten. Het verantwoordelijk zijn voor de eigen kwaliteit. Het rapporteren en signaleren van afwijkingen, deze kan je zowel mondeling als schriftelijk goed verwoorden, bijvoorbeeld door rapportage. Accuraat en resultaatgericht No nonsens mentaliteit Communicatief vaardig, in staat om andere aan te spreken.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)