Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Ben jij ervaren Interim QA Manager en ben je per direct beschikbaar voor een opdracht binnen een snelgroeiende organisatie in de Food?

Verwachte opdrachtduur: 3 tot 6 maanden

Plaats/regio: Regio Deventer

Profiel van het bedrijf: Organisatie binnen de food (duurzaam)

Profiel van de opdracht: In deze functie draag je zorg voor het totale kwaliteitsbeleid, de interne kwaliteitsprocessen en adequate informatievoorziening met betrekking tot product en kwaliteit. Daarnaast organiseer en begeleid je de interne en externe audits en treed je op als gesprekspartner voor de diverse afdelingen, de klanten en toeleveranciers over kwaliteit gerelateerde problemen. Je geeft leiding aan zeven medewerkers (QC en Specificatiebeheer).

Profiel van de manager: Je beschikt over een afgeronde HBO/ WO opleiding bij voorkeur Levensmiddelentechnologie. Je hebt meerdere jaren werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie binnen een soortgelijke organisatie. Vanzelfsprekend beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, waarbij goede beheersing van de Duitse en Engelse taal vereist is.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)