Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een goede klant van ons zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste en proactieve Freelance/Interim Allround Financieel Medewerker.

Verwachte opdrachtduur: 4 maanden

Plaats/regio: Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: Het betreft een mooie productie organisatie in Zuid-Holland. Het bedrijf is internationaal bekend op het gebied van coatings en wax.

Profiel van de opdracht: Na meerdere generaties bestaan te hebben is de organisatie nogsteeds groeiende. Hierdoor is jouw hulp en ondersteuning hard nodig. Je komt het financiële team dan ook versterken en rapporteert aan de financial controller.

Profiel van de manager: - Minimaal 3 jaar ervaring als Allround Financieel Medewerker; - Ervaren op het gebied van facturatie; - Zeer brede ERP-systeem kennis is een pré; - Je hebt ervaring met grootboekmutaties; - Brede boekhoudkundige ervaring; - Communicatief en sociaalvaardig.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)