Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Business Controller Sociale Zekerheid

Verwachte opdrachtduur: Start: 1-2-2020 Eind: 31-1-2021 Optie tot verlenging: tot 12 maanden Aantal uur per week: 38 - 40

Plaats/regio: regio Noord-Holland

Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/UWV

Profiel van de opdracht: Strategisch tactisch niveau Zorgdragen voor de implementatie van plan van aanpak Kwaliteit en Risicomanagement Creëren doelcongruentie binnen zowel de eigen afdeling als de divisie. Informatievoorzieningen samenhang beleid en plannen. Consistentie creëren in dienstverleningen communicatie vanuit BC&K Coachen medewerkers op opbouwen van relaties met accounts (belangrijk focuspunt voor de komende periode is het in verbinding treden met de afdelingen en een goede samenwerking tot stand brengen.

Profiel van de manager: 1) Je beschikt over een Lean Six Sigma Black Belt; 2) Kennis van door UWV uitgevoerde wet- en regelgeving en aanverwante rechtsgebieden; 3) Kennis van de UWV-organisatie en haar relaties met het maatschappelijke veld; 4) Ervaring met risicomanagement en verandermanagement bij voorkeur op het gebied van Handhaving en voorkoming van regelovertreding binnen de sociale zekerheid.

Opmerkingen: Je kunt reageren tot: maandag 27-1-2020 14.00 uur

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)