Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Wij zoeken met spoed een Interim beleidsadviseur

Verwachte opdrachtduur: 3 to 5 maanden en 24-36 uur per week. tarief EUR 65

Plaats/regio: Utrecht

Profiel van het bedrijf: Organisatie welke onderdeel is van de justitiële keten

Profiel van de opdracht: Als beleidsadviseur volg je de ontwikkelingen op de betreffende terreinen van beleidsvorming op de voet en adviseer je de directie en management omtrent het te voeren beleid op deze terreinen. Je geeft adviezen op het gebied van deskundigheidsbevordering, organisatie en de bedrijfsvoering. Je signaleert knelpunten ten aanzien van het betreffende beleidsterrein in relatie tot de andere beleidsterreinen.

Profiel van de manager: • HBO-/Academisch werk- en denkniveau. • Kunnen onderkennen van trends en ontwikkelingen ten aanzien van de eigen beleidsterreinen. • Kennis van en inzicht in maatschappelijke en politieke ontwikkelingen. • Kennis en ervaring op het gebied van deskundigheidsbevordering. • Analytisch vermogen voor het vertalen van ontwikkelingen in concrete beleidsvoorstellen. • Kunnen stimuleren, motiveren en overtuigen van anderen bij het implementeren van beleidsontwikkelingstaken binnen de organisatie.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)