Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim manager / Verandermanager Stadsarchief

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-3-2020, 32 uur per week

Plaats/regio: Regio Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeenteljke organisatie, Voor het stadsarchief zoekt men een interim manager, die naast ruime ervaring als verandermanager ervaring heeft met bedrijfsvoering en informatiemanagement binnen een grotere gemeente (75.000 plus).

Profiel van de opdracht: Ter voorbereiding op een nieuw organisatiemodel krijgt de interimmanager de volgende opdracht: Werkprocessen op orde brengen; Coaching (individuele medewerkers en team); Personeelsdossiers op orde brengen; Advies uitbrengen over de inhoudelijke doorontwikkeling van het archief i.r.t. bestaande organisatie en bemensing.

Profiel van de manager: Minimaal HBO. Afgeronde opleiding LEAN Black Belt. 5-8 jaar ervaring als leidinggevende en stevige verandermanager met het (bege)leiden van verandertrajecten binnen een overheidsorganisatie. Ervaring met coachen van medewerkers incl. maken van afspraken en het monitoren hiervan. In staat om het team mee te nemen in verandering, bij voorkeur o.b.v. inhoudelijke ervaring en deskundigheid. Ervaring met het realiseren van ontwikkelopgaven inclusief het managen van de personele effecten hiervan.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 1 februari 2020.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)