Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een klant ben ik momenteel op zoek naar een Freelance/Interim Hoofd Administratie

Verwachte opdrachtduur: Uitdagend project van minimaal 6 maanden met kans op verlenging.

Plaats/regio: Regio Zwolle

Profiel van het bedrijf: Deze organisatie is een specialist binnen hun vakgebied. Deze instelling maakt zich hard voor de minderbedeelden en maakt hiermee een verschil in de Nederlandse samenleving.

Profiel van de opdracht: In de functie van Freelance Hoofd Administratie zal je verantwoordelijk zijn voor de gehele administratie. De laatste tijd is hier een achterstand ontstaan, die nu vanwege het vertrek van de huidige Hoofd Administratie alsmaar groter is geworden. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren professional die hier mee aan de slag kan.

Profiel van de manager: - Minimaal 3 jaar recente ervaring als Freelance Hoofd Administratie; - Je hebt recente ervaring binnen de semioverheid of zorg branche; - Je bent een expert op het gebied van SAP; Per direct beschikbaar; - Woonachtig in de omgeving.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)