Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Kwaliteitsmedewerker WMO

Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur pw: 32 - 36

Plaats/regio: regio Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente

Profiel van de opdracht: Je draagt zorg voor de inhoudelijke en rechtmatige toetsing van de Wmo-meldingen en -aanvragen. Daarnaast adviseer en coach je de Wmo consulenten in hun dagelijkse werkzaamheden en houd je je bezig met de inhoudelijke kwaliteitsverbetering van de Wmo uitvoering. Je werkt in een omgeving waarin continu verbeteren een vanzelfsprekendheid is. Je doet dit in nauwe samenwerking met de andere kwaliteitsmedewerker. Je adviseert de teammanager bij verbetertrajecten en je doet voorstellen.

Profiel van de manager: 1) Een afgeronde opleiding in een juridische of paramedische richting op minimaal HBO bachelor niveau; 2) Werkervaring met resultaatgericht indiceren; 3) Werkervaring als kwaliteitsmedewerker / toetser binnen het Sociaal Domein op het gebied van de WMO en Jeugd in de afgelopen 2 jaar.

Opmerkingen: Je kunt reageren tot: donderdag 23-1-2020 14.00 uur

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)