Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht: een ervaren Interim GL Accountant met goede kennis van AFAS die het GL/Control team per 1 december kan ondersteunen bij het jaareinde werk, AFAS is net geïmplementeerd bij hen, jouw kennis is gewenst

Verwachte opdrachtduur: 5-6 maanden, met een 36-urige werkweek dat verdeeld kan worden over 4 of 5 dagen.

Plaats/regio: Utrecht/Amersfoort

Profiel van het bedrijf: Een MKB organisatie in het midden van Nederland waarbij jij op het hoofdkantoor terecht zal komen.

Profiel van de opdracht: Jij zal het GL en het Financial Control team komen ondersteunen bij het jaarrekening proces wat bij hen 1 december opgestart zal worden en t/m voorjaar 2020 zal doorlopen. Het zal de eerste keer zijn dat het via het AFAS systeem loopt, gezien zij dit net geïmplementeerd hebben. De kennis om dit via het nieuwe systeem te laten verlopen ontbreekt dus nog. Deze kennis moet door jou worden overgedragen en methodieken moeten worden beschreven.

Profiel van de manager: Beschik jij over een goede kennis van AFAS, ben jij sterk in het opleveren van het jaareinde werk en ben jij per 1 december beschikbaar? Dan kom ik graag nader met jou in contact om jou meer te vertellen!

Opmerkingen: Tarief max: €60-65 per uur afhankelijk van jouw meegenomen kennis, ex. reiskosten.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)