Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim managementassistente.

Verwachte opdrachtduur: 31 oktober t/m 6 december 2019 met optie tot verlenging (april/m 2020) Belasting: 24 – 36 uur per w

Plaats/regio: Utrecht

Profiel van het bedrijf: Overheid

Profiel van de opdracht: Vanwege de vervanging van een zwangerschapsverlof en hoge workload zoeken we binnen het secretariaat een tijdelijke managementassistente. Je werkt voor afdeling Opgavesturing. We willen dat je met plezier naar je werk komt. Dat plezier bestaat uit prettige collega’s, een fijne werksfeer, een inhoudelijk interessante job.

Profiel van de manager: een afgeronde opleiding op in ieder geval Mbo-4 niveau. Daarnaast heb je minimaal 5 jaar werkervaring als managementassistente in een dynamische omgeving bij een grote organisatie Je beheerst de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Je beheerst MS-Officepakketten Word en Outlook en hebt geen problemen met het leren van nieuwe systemen, zoals Digiplaza en het Zaaksysteem.

Opmerkingen: Reageren voor 18 October 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)