Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht: ervaren Interim quality engineer met industriële ervaring.

Verwachte opdrachtduur: Min. 3 - 4 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.

Plaats/regio: Limburg

Profiel van het bedrijf: Staalverwerkende industrie.

Profiel van de opdracht: Verantwoordelijk voor het waarborgen en continue verbeteren van het hoge kwaliteitsniveau richting de klanten, leveranciers en interne organisatie en de kwaliteit van alle processen ohgv productie en veiligheid door het voeren van(interne) audits en het naslaan van de juiste documentatie. Dit alles binnen een veilige werkomgeving. Bij nieuwe producten ben jij de persoon die keurt op kwaliteit volgens de juiste, voorgeschreven normering. Je maakt kwaliteitsrapportages en voert interne audits.

Profiel van de manager: Kennis -en ervaring met tools als PFMEA, MSA, Control Plan, SPC, etc. PDCA denk- en werkwijze, visie, organiseren & realiseren, conceptueel denken, overtuigingskracht, organisatie¬sensitiviteit, samenwerken. Kennis en ervaring op het gebied van kwaliteitsmanagement, verandermanagement en verbetermethoden als bijvoorbeeld 6-Sigma, Practical Problemsolving PPS, PDCA, 8D, 5-Why. Kennis en ervaring in normen als ISO/TS16949, ISO 9001,:2008, ISO 14001:2004, etc. Je rapporteert aan Plant Manager.

Opmerkingen: Beschikbaar: zsm

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)