Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Strategisch Interim HR Business Partner

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 21-10-2019, einddatum 6-1-2020, optie tot verlenging n.n.b., 32-36 uur per week

Plaats/regio: Regio Het Gooi

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Binnen de afdeling HR zoekt men een strategische HR Business Partner

Profiel van de opdracht: Je bent dé strategische gesprekspartner als het gaat over HR vraagstukken. Je informeert en adviseert de directie en management gevraagd en ongevraagd over HR strategie en -beleid. Je levert een inhoudelijke bijdrage aan het formuleren en bereiken van organisatiedoelstellingen op het gebied van HR. Je vertaalt interne en externe personeels- en organisatieontwikkelingen naar concrete voorstellen voor verbetering en/of verandering. Je zorgt voor draagvlak in de lijn voor strategische HR thema\'s.

Profiel van de manager: HBO of academisch werk- of denkniveau. Minimaal 5 jaar ervaring met het (vanuit een HR en/of bedrijfskundige invalshoek) adviseren van de business op strategisch niveau. Stevig en prettig gesprekspartner, overtuigend en enthousiasmerend. Naast de reguliere werkzaamheden pak je ook organisatie brede projecten op, je beschikt dan ook over projectmanagementvaardigheden. Beheersing Engelse taal in woord en geschrift.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 14 oktober 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)