Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Projectmanager Gebiedsontwikkeling (duur 3 jaar)

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-10-2019, einddatum 1-10-2022, duur 3 jaar, 16-24 uur per week

Plaats/regio: Regio Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. De afdeling Programma’s en Projecten, opdrachtnemer van complexe projecten, processen en programma’s uit het sociale en het ruimtelijke domein, zoekt een projectmanager voor de duur van 3 jaar.

Profiel van de opdracht: Je geeft op een professionele en creatieve manier sturing aan de (her)ontwikkeling van diverse locaties. Naast verantwoording van de middelen en resultaten, stuur je ook de interne organisatie aan, voer je de onderhandelingen met de marktpartijen en breng je spelers met diverse belangen bij elkaar. Je adviseert de ambtelijk en bestuurlijk opdrachtgever en regisseert het bestuurlijke besluitvormingsproces. Je opereert zelfstandig en rapporteert aan de gebiedsmanager.

Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde relevante academische opleiding Bouwkunde, Civiele techniek of vergelijkbaar. Minimaal vijf (5) jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen tien (10) jaar als Projectmanager met verantwoordelijkheid voor binnenstedelijke gebiedsontwikkelingsprojecten. Minimaal vijf (5) jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen tien (10) jaar binnen de overheid.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 30 augustus 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)