Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Teammanager Werkgevers Service Punt (WSP)

Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 6 maanden, optie tot verlenging 6 maanden, 36 uur per week

Plaats/regio: Groot Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor het Werkgevers Service Punt (WSP) zoekt men een ervaren teammanager, die integraal leiding geeft aan jobhunters, accountmanagers en adviseurs.

Profiel van de opdracht: Het WSP is een samenwerkingsverband in de arbeidsmarktregio Groot-Amsterdam, gevormd door de regiogemeenten, bedrijven voor de sociale werkvoorziening en het UWV WERKbedrijf. Integraal management van het team en functioneel aansturen enkele UWV-medewerkers. Vertalen beleid naar output eigen team. Adviseren en ondersteunen hoger lijnmanagement. UItvoeren besluiten hoger management.

Profiel van de manager: WO/HBO werk- en denkniveau. Minimaal 1 jaar leidinggevende ervaring met het aansturen van een team van circa 15-20 medewerkers, in een uitvoerende organisatie. Minimaal 1 jaar aantoonbare commerciële werkervaring. Minimaal 1 jaar werkervaring opgedaan in een gemeentelijke omgeving of bij het UWV. Kennis van werving en selectie rondom bemiddeling. Ervaring met werkgevers benadering (acquisitie van banen).

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 29 augustus 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)