Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Projectleider/facilitator Jeugdgezondheidszorg

Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 1 jaar, optie tot verlenging, 16 uur per week

Plaats/regio: Regio Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke gezondheidsorganisatie. Voor de uitvoering van een tweetal opdrachten zoekt met een ervaren projectleider/facilitator.

Profiel van de opdracht: Eerste opdracht betreft het ontwikkelen en implementeren taakdifferentiatie van jeugdartsen naar jeugdverpleegkundigen (doelgroep 0-4). Tweede opdracht betreft het ontwikkelen en faciliteren van \'ontwikkelingsstimulering\' jonge kinderen 0-2 jarigen. Waaronder het uitwerken van video hometraining door logopedisten en jeugdverpleegkundigen en het versterken van de contacten tussen de spelinloop en jeugdgezondheidszorg.

Profiel van de manager: Afgeronde WO/HBO opleiding. Certificering op het gebied van verandermanagement en/of coaching. Ruime projectervaring (minimaal 3 complexe projecten in de afgelopen 5 jaar). Zeer recente ervaring met (onderdelen) van het basispakket Jeugdgezondheidszorg. Ervaring met implementeren van (onderdelen van)het Landelijk Professioneel Kader. Ervaring met de bedrijfsprocessen binnen Jeugdgezondheidszorg. Ervaring met begeleiden van verandertrajecten. Bekend met Kidos (digitaal dossier JGZ).

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 28 augustus 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)