Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Strategisch Interim Projectleider Inkoop WMO

Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., einddatum n.t.b., optie tot verlenging tot totaal 2 jaar, 24-32 uur per week

Plaats/regio: Regio Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Binnen het Sociaal Domein zoekt men voor de inkoop in het kader van de WMO zoekt een strategisch projectleider.

Profiel van de opdracht: Leiden van inkoopprojecten WMO, sturen op resultaat. Opstellen projectplan, planning, organiseren uitvoering en overlegstructuren, monitoren voortgang. Vertalen beleidsbepaling in gedegen inkoopproces richting leveranciers. Ondersteunen budgethouders met inkoopexpertise en -analyses. Opzetten en voeren van onderhandelingen met leverende partijen.

Profiel van de manager: Minimaal HBO, bij voorkeur achtergrond in gezondheidswetenschappen. Ervaring met projectmanagement en advies van inkooptrajecten en professionaliseren daarvan bij verschillende gemeenten binnen zorg of sociaal domein. Ervaring met aanbesteding van grote, complexe inkooptrajecten (> € 1 mln), voeren van onderhandelingen en totstandkoming contracten. Ruime (> 10 jaar) ervaring met inkoop in zorg en welzijn (veld WMO/Jeugd), met zorgverzekeraars, aanbieders en gemeenten.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 22 augustus 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)