Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor onze opdrachtgever zijn we momenteel op zoek naar een kundig Freelance/Interim Controller (met internationale ervaring).

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.

Plaats/regio: Regio Noord-Holland

Profiel van het bedrijf: Het betreft een bedrijf met een groot internationaal sociaal belang. Zij richten zich nadrukkelijk op de internationale markt, waarbij zij inzetten op nauwe samenwerkingsverbanden met innovatieve organisaties.

Profiel van de opdracht: Het betreft een controllersrol, waarbij je veel zelfstandig te werk zal gaan. Je zal voor meerdere internationale klanten verantwoordelijk zijn voor de operationele audits van de maand- en kwartaalrapportages. Tevens zal je aan de hand van de operationele audits de maand- en kwartaalrapportages, daar waar nodig herzien en verbeteren. Ook ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de geconsolideerde maand- en kwartaalrapportages van de organisaties.

Profiel van de manager: Eisen - Minimaal 3 jaar tot 5 jaar ervaring als Freelance Controller (met internationale ervaring); - Afgeronde bedrijfseconomische HBO-opleiding; - Voor meerdere internationale organisaties de maand- en kwartaalrapportages opgesteld; - Audit ervaring; - Operationele ervaring op het gebied van debiteuren- en crediteurenbeheer; - Goede kennis van Excel is een pré; - Gedegen Franse talenkennis in woord en geschrift is een sterke pré.

Opmerkingen: Aanbod - Op korte termijn starten van project; - Project van 6 maanden; - Werken voor internationale klanten; - Informele werksfeer - Zelfstandige rol; - Dynamische functie; - Mooie aanvulling op je cv. Lijkt dit project je interessant! Plaats dan een reactie voorzien van CV.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)