Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een mooie organisatie in regio Amsterdam ben ik op zoek naar een Freelance/Interim Financial Controller.

Verwachte opdrachtduur: Uitdagend project van minimaal 3 maanden met grote kans op verlenging. Direct starten, fulltime

Plaats/regio: Regio Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Deze organisatie onderscheidt zich met de uitstekende financiële oplossing die ze B2B aanbieden. Deze scale-up zit dit jaar weer in een grote groeispurt, dit is ook de reden dat er nu een Freelance Financial Controller wordt gezocht.

Profiel van de opdracht: Tijdens dit project zal je verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden van periodieke rapportages en jaarcijfers. Tevens zal je verantwoordelijk zijn voor het opstellen van de budgettering en het opstellen van de managementrapportages. Je zult samen met je naaste collega’s de KPI’s opstellen en het beheren en optimaliseren van de AO/IC-processen.

Profiel van de manager: - Minimaal 4 jaar ervaring als Freelance Financial Controller; - Geruime ervaring in financiële branche is een pré; - Kunnen fungeren als aanspreekpunt en adviseur; - Per direct beschikbaar.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)