Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Heb je ervaring met facilitair management en zorg jij altijd dat alles tot in de puntjes verzorgd is? Wij zijn op zoek naar een Interim coördinator voor de verhuizing van ons gezondheidscentrum.

Verwachte opdrachtduur: 2,5 maanden, gemiddeld 2 dagen per week.(8 a 12 uur)

Plaats/regio: zuid Holland

Profiel van het bedrijf: Ons gezondheidscentrum biedt o.a. huisartsenzorg aan patiënten.

Profiel van de opdracht: Als coördinator verhuizing houd je je bezig met onder andere de volgende zaken: - Vertegenwoordiging in de verbouwing van het nieuwe pand - Bewaking van de huisstijl in het nieuwe pand - Realiseren van de in- en uithuizing van het gezondheidscentrum - Informeren van relevante instanties en patiënten over de verhuizing - Bewaken van planningen en budget

Profiel van de manager: Wij vragen: Een zzp’er met ervaring in facilitair management en bij voorkeur met de gezondheidszorg; Je kunt de verschillende stakeholders goed mee te nemen in de aankomende veranderingen; Je bent een zelfstarter, resultaatgericht en kostenbewust; Je bent op korte termijn minimaal op 2 verschillende dagen beschikbaar voor 8 á 12 uur per week. De opdracht duurt tot begin november; Je bent woonachtig in de omgeving van Den Haag.

Opmerkingen: Bij aanstelling vragen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag. Interim Netwerk bijdrage max. 5% van de totale omzet uit de reactie.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)